Svět

Svět

Anotace: Hodinka nudného převalování se v posteli zakončena tímto.

Při pohledu na dnešní svět se mi panenky protočí.
V každém je skryta faleš, nikdo neumí říct pravdu do očí.
Krádeže na každém rohu, zabíjení člověka člověkem....
vždyť se tato doba dá srovnat s pravěkem.
Pravda...tehdy žili lépe a za bohatstvím se nehonili,
dnes kdekdo hledá nejlevnější obchod, byť má miliony.
O úctě k druhému nic nevědí, zrůdy...
a ohavnou skládku mají z dříve úrodné půdy.
Co svět světem stojí, je blíž a blíž ke skáze.
Lidstvo je toho příčinou, navzdory veškeré snaze.
Autor Nebbisha, 23.11.2008
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, SARI, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

trefné...proto hodně smutné..
dnešní doba je prožraná prachama a kariérou...
ale zas na druhou stranu lepší než se narodit když zrovna probíhá válka...
budme zase rádi co máme...

14.12.2008 15:34:00 | SARI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí