Noci

Noci

Anotace: Když opona zavře se...

Zavřela se opona
A já tiše klím
Nad divným dílem,
Těžce pak spím.

Divné sny mě provází
Ne jednu noc.
Ty sny mají moc,
Ale odedna mě odrazí.

Pak výkřikem se probudím
A snít přestanu,
Sny již ale nevidím,
Křeče do noh dostanu.

Nejen do noh,
Ale do celého těla,
Nevím, jak bych pomoh,
Aby noc už odezněla.
Autor grohy, 23.11.2008
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Cristinne, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sny prý jsou odrazem duše...

26.11.2008 19:11:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí