Po stěnách...

Po stěnách...

Anotace: betaverze v malém..

Včera, dnes, předevčírem
rtuť v teploměru
-straší...

Odněkud...
po stěnách a po schodech...
plíží se
ledy v noční tmě,
...co na východní straně
nekale světlají.

Otevírací hodiny
přede mnou zavřely.
Hlubokým,
hudebním hlasem
se nechaly slyšet,
že další autobus
jede až za hodinu,
...a že mi palce na nohou
umrznou
až v úterý...
.

úterý...
ú..

včera, dnes, předevčírem...

-odněkud po stěnách..
.

-protože král nerad
studenou omáčku bez knedlíků...
.
Autor fialová, 23.11.2008
Přečteno 288x
Tipy 10
Poslední tipující: brooklyn, Franti, Holis, Bíša, adida, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako stihomam. sevřené, drásavé. zajímavé.

03.12.2008 22:37:00 | brooklyn

jojojo. jo jo jo.

24.11.2008 18:13:00 | Franti

ST! za obsah, mi to přinde zajímavé... lehce myšlenkové a působivý závěr.

23.11.2008 17:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí