Smrt

Smrt

Anotace: Smrt příjde a už jí nelze vyhnat.Je to návštěva jenž se neodmítá....

Smrt

Ta ohavná nemoc mě postihla !
Smrt, hnusná černá sviňa,
jenž dere se do mého těla.
Odolávám snažím se jít dál.
Nejde to ! Prosím aby mě bůh pomáhal,
chci jí zabít,chci jí zničit, umře !
Lapám po dechu vydechuji hůře.
Kulhám a přesto se peru o život,
už je u mne má mě na dosah – skončí to.

Chvíli ticho, klid v mém těle
zničeno nic se opět do mě dere !
Daleko silnější než předtím,
tentokrát jí nepřeperu, nezničím !

Smrt v plné síle, zbroji.
Versus stařec co se bojí.
Toto není fotbal, není zde prodloužení,
ani rozhodčí co by jí potrestal za zákeřnost.
Už toho mám dost a podléhám…
Podléhám této neporazitelné bakterii!
Vyhrála jsi, vyhrála – zde není odvety!

Řítím se k zemi jak bleskem zasažen.
Padám , bez dechu, bez přátel – poražen……….

Piettro
Autor piettro, 23.11.2008
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: Slečna s pokřiveným charakterem
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čteno jedním dechem... opravdu jsem so do toho vžila, jako dnes jen málokrát...

23.11.2008 21:41:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí