Touha žít

Touha žít

Anotace: Vymýšleno za slunného dne,kdy se mi hlavou brodily myšlenky jako rozvodněnou řekou ...

Sbírka: Žalostná snění

Bývali jsme přáteli,
a teď mi jdeš po krku,
a ten pocit znateli,
když jde kotě proti vlku.

Ty jsi teď banditů král,
a já mám jenom domek s bídnou prací,
přesto všechno chci žít dál,
tak proč se tví kumpáni stále vrací?

Já mám rodinu a střechu nad hlavou,
znovu říkám chci žít dál!
Zatím co tvé ruce kradou,
všechno bys ostatním vzal!

Já si chci užívat života,
chci tady ještě být,
nejsem připraven na konec života,
to je ta touha žít!
Autor Elie, 23.11.2008
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí