Tma

Tma

Anotace: Byla tma, já byla s kámarádkami venku a má mysl zase jednou zhloupla! =)

Sbírka: Žalostná snění

Tma a prázdnota,
kolem jen temnota,
divné zvuky v noci,
strach tě má ve svý moci.

Myšlenky se ti hlavou víří,
jsou to však jen netopýři,
ty však myslíš na vlkodlaky,
a jiné noční přízraky.

Přitom je to jen zdání,
jenže ty máš fantazii k mání,
ta ti ukazuje hororový scény,
ač jsou to jen domény.

Jenže ty věříš v hlavě každýmu obrázku,
a tvá mysl klade jedinou otázku,
dostanou tě ty příšery nebo ne?
Nebo tma konečně pomine?

A bude zase jasné ráno,
bude ti takto přáno?
Vysvobodíš se z náruče strachu?
A budou ty příšery konečně v prachu?

Autor Elie, 23.11.2008
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí