žlutej hrnek oranžovýho kafe

žlutej hrnek oranžovýho kafe

Anotace: mám strach...že už to nikdy nebude jiný...

ironie všeho
(umění)
moje víra je fialovej lak na nehty
(jasně, že kecám)
už jsem holt taková
(až si budeš jistej
že bys mi věřil, kdyby
ostatní říkali, že lžu
pak jsem ochotná se ti dát)

(jednu pravdivou odpověď
za jednu tvojí lež
to neni férovej obchod
ani jeden z nás neni
nijak dobrej obchodník
tak toho necháme, co ty na to)

spočítej kachličky v naší nový koupelně
až se večer ve sprše budeš topit
všim, co jsem ti kdy zatajila
a já budu pít kafe s někym koho neznáš
(večer nepřijdu domu
vzkaz máš na ledničce
a večeři v ní)
.
.
.
(MILUJU TĚ)
Autor Layla., 23.11.2008
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

M: "dala sem si vino."
T: "sama?"
M:mlci, ruce v kapsach, jde po boku T.
..
nevim, proc sem si na to vzpomnela.
***
pekna.

24.11.2008 22:06:00 | Me and you and all the others

Dobré, opravdu moc dobré. Mám to myšlenku, jakousi upřímnost... ST! za obsah.

23.11.2008 21:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí