Ty nebo já?

Ty nebo já?

Anotace: Bitva s velkým B.... kdo zvítězí??

Psaly dnes noviny
i ptáci o tom pějí,
že nejsme bez viny
a zvuky bitvy znějí.

Ta válka už se strojí,
už čekáš na své straně.
Zas se svou skvělou zbrojí,
máš jedinečné zbraně

Statečně, odhodlaně
i já se chci bíti.
do krve svojí dlaně,
nejde jen o přežití.
Nechť vyhraje ten pravý,
ten ať svou výhru slaví.

Ke kulometu přirovnám tvá slova.
ta rychlost žíznivá a síla ocelová.
Jen postačí je vyslovit,
a už se musím před tou hrozbou krýt.
A když zasáhneš do pravého místa,
tak rychlá smrt je více než-li jistá.

Tvé oči se jak mina pravdy jeví,
bez detektoru lži o ní člověk neví.
A šlápne-li, tak strach ho poleje,
děsivý pot vytryskne na čele.

A gesta tvá? I ta přirovnat snadno
- jak otrávený plyn, co sedá zvolna na dno.
Jen jeden nádech malý postačí k tvojí smrti,
když tvoje plíce sžírá, když tvoje plíce drtí.

Tak na své straně stavím barikády,
nechť chrání mne a moje kamarády.
Zvedněme svoje štíty a připravme svá děla
a ubraňme své sny a ubraňme svá těla.

Tak tedy do boje, jen na osudu je
kdo dneska zvítězí, kdo dneska vyhraje?
Autor Flamy, 23.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: snupicek, Churry, Duhová, enigman, Mbonita, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor na hluboké šrámy a ten slovní kulomet, který někdy může bolet, víc jak ten opravdový... nemám ráda hádky a bitky už vůbec ne. ST! je za obsah a myšlenky, je to zajímavé a nutí mě to přemýšlet na různým děním kol mě.

23.11.2008 21:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí