Tvá křídla ztěžkla

Tvá křídla ztěžkla

Anotace: ...

Ty vzlétnout toužíš,
však plácáš ve světa bahně,
bezmocně topíc se soužíš,
když mávnout chceš křídly ladně,
jen si je čím dál víc špiníš,
jsou čím dál tím černější-těžší,
a všechny okolo trpce viníš,
každý je sobec, jen sám sebe řeší,
možná, že i ty jen sám sebe vidíš,
zkus okolo sebe se rozhlédnout,
a možná zjistíš náhle šokovaně,
že i oni se snaží svá křídla nadzvednout,
že i jim uvízly v tomhle bahně,
zkus pomoci někoho vyzvednout výš,
a pak i Ty časem možná poletíš.
Autor Melfëa, 15.09.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co dodat?

21.02.2006 09:06:00 | frangir

hezká k zamyšlení.

15.09.2005 17:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí