Ber vše, nebo nech být

Ber vše, nebo nech být

Anotace: ...

Lásko já chci Tě líbat něžně a jemně,
Lásko já chci Tě milovat divoce a temně,
Lásko já chci být tvá snová víla tančící,
Lásko já chci být jak absint v tvém hrdle pálící,
Lásko já chci před Tebou stát nesmělá a zahalená,
Lásko já chci Tě prudce srazit na kolena,
Lásko já chci abys byl ten kdo mě ochočí,
Lásko já chci na baru tančíc vzpupně Ti koukat do očí,
Lásko já chci být tvá čerstvě rozkvetlá něžná kytička,
Lásko já chci být tvá drsná a žhavá kurvička,

Ber vše, nebo nech být,
chceš půlku ze mě jen,
však jen část mě nemůžeš mít,
bez temné noci, není den.
Autor Melfëa, 15.09.2005
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je trefný.

21.02.2006 09:10:00 | frangir

Řekla bych že to sedí, nemůže mít někdo jen půlku někoho, ale celého, se všemi vlastnostmi a tak...Supri:)

15.09.2005 18:45:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí