Splněný sen

Splněný sen

Anotace: ..

Můj mozek ze všech stran
obehnán trním
sní můj sen ze čtyř hran
-v kvádru tu vrním..

....

..a tamten černý pán
za tím mým kvádrem!
a tohle hejno vran-
co že je za den?!!

Ten den mým
posledním
pádem..
..
.

Listopad
Autor DalfaSalfa, 24.11.2008
Přečteno 202x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí