NEZNÁMÝ KRÁSNÝ

NEZNÁMÝ KRÁSNÝ

Anotace: jen tak večer bez poetické formy bez tvaru jen tak večer jen tak ze mě

Svírám ti dlaně,
ať uchováš v nich teplo.

Hladím hřbet ruky,
ať odrážíš mi světlo.

Dýchám ti mezi prsty,
s nadějí,
že není to naposled,
co tu kvetlo
kvítko.

Kopretina
svět zhasíná
vrásčitá dlaň
hynoucí pláň.

Víčko
a na konci řasy,
nový život,
jako projev spásy.

Smyšlenosti smyslné
ubohosti šílené
touhy v louži ztracené
vášně koňmi splašené.

Hvězda
Kapka deště
Okenní římsa
-zatažená roleta-
noční bdění
Hugova Cosseta
snů plná mísa
slov ještě
to se nezdá.
Krásný neznámý večere!
Autor klaris.mertlice, 24.11.2008
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: la loba, zíťa 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí