Vánoční

Vánoční

Anotace: Už se nám blíží...

Nápisy sleva, Vánoce
Zas je to tu…po roce

Čas klidu a míru říká se
A obchody jdou jak po másle
Co je přeci důležitější?
Obchodník a zakazník¨
Kdo z nich je spokojenější?

Oba se prý mají dobře
Tak co řešit
Proč neutratit víc
A nehřešit?

Vánoce se blíží
Jednou v roce snad rodinu sblíží
Kupovat dárky z povinnosti
Mechanicky a bez radosti
Dávat bankovky a jiné z nouze ctnosti

Tak snad budou všichni spokojeni
Kapsy obchodníků plné
Lidé nakojeni
A cesta z dárku se pod stromeček vine

Tak zdar lide šťastný
Zase za rok
Ke krachu domácnosti
Jen krok
Autor Shaamot., 24.11.2008
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí