Omluva

Omluva

Anotace: Myslel jsem, že básní lze říc vše ale...

Díky tobě vidím svět
díky tobě vím jaký jsem skřet.
Byl jsem hrozný a moc se omlouvám
jen těžko se s tím asi vyrovnám.
co jsem získal když všechno porovnám.
Zvedal jsem si ego jak blbec
a k blízkým se choval jak tupec.
Jen jsem te poniozoval
a hrozne ti ublizoval.
Snad mi to promines
a jednou to vse pomines.
Mám rád tvé naivní rady,
neboj jsou to pro mě všechno klady.
Chci tě získat zpět,
než svět napočítá pět.
Děkuju ti za druhou šanci,
konečně vidím celou minci.
Snad se mi to povede,
a naše přátelství se vyvede.
Autor BuF, 24.11.2008
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: lavec, Agniezka, Teny, maranika, Giginka, drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sebareflexia je fajn, moze veci posunut vpred, ale po par dnoch pride zas zivot a zas to budes ty. :) nech sa ti dari.

25.11.2008 10:18:00 | maranika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí