Bolí

Bolí

Anotace: Jak veľmi to môže bolieť, keď sa do niekoho zaľúbite...najprv je všetko krásne, no slzy prídu, či teraz alebo potom...

Zrazu ten deň nie je ako ostatné
Odrazu je všetko úžasné
Tie nesmelé pohľady
Zmyselné úsmevy

***

Nevinné pery
odrazu s vinou
ovláda ťa tou neznámou silou
to krásne vzrušenie
si len ty a on
na krídlach lásky odletíš,
ďaleko do krajiny snov.

V jeho očiach vidíš tajomstvo
no čas ti dá zabudnúť
Aj jeho bozky niečo hovoria
ale nemáš chuť si to povšimnúť.

Nechceš si zbúrať svoj vlastný svet,
v ktorom si bola ľúbená,
a vždy si mala milosť na tvári,
nechceš sa zrieknuť lásky ktorá ti bola sľúbená
nevieš si predstaviť deň, kde by ho nebolo.

Slzy však prídu stále
či teraz alebo potom
ležíš v posteli s čajom,
v ktorom je med
no ty nepocituješ taký smäd
nechceš piť z pohára
ale zo studne jeho slov

***

Chvíle samoty
Zapíjané hudbou
Bez štipky dobroty
hádaš sa s mamou

Tvoj sen sa rozplynul
Obávaný návrat do reality
Všetko je ako po starom
Bez zbytočnej sentimentality

Šedobiele rána
Bez zmyslu a cielu
V zošite srdcia s jeho menom
ale v duši žiješ s jediným kredóm:

Zabudnúť
Autor Mišiačik, 24.11.2008
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Paulín, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivě napsáno, přímo z duše.

04.02.2009 18:11:00 | Paulín

=( tohle sem četla se slzami v očích..tak nějak..mluvíš mi ze srdce..přesně takovej pocit zažívám poslední dobou dnes a denně..krásně ty verše procítíš..dáváš tam strašně moc ze sebe..nevím,jak líp napsat,že je to opravdu nádherné=) promiń za opakování =)

24.11.2008 22:04:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí