kanada

kanada

Anotace: ..

Nedaleko vod Trenčína
pět cikánů vyšlo z kina
uviděli z dálky skína
jak jim hrozí bejsbolkou
s Homolkou a tobolkou
nebyla to akční scéna
vzali nohy na ramena
přez Mečiarovi sady
rovnou do Kanady.
Do Kanady do Kanady
daj nám najíst koupí hrady
bezva fára,nový ády
na zahradách vodopády
dyk a řekni eště starý svý
že kanadský holubi
lítaj tady do huby
rovnou pečený
Autor zenge, 24.11.2008
Přečteno 267x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super !!!

25.11.2008 21:06:00 | Myrja

..jestli mně Eržiko začneš nemilovat, zabalím zlato a budu emigrovat...

25.11.2008 09:40:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí