Pozor

Pozor

Anotace: Spotřeba je hrozná.

Hlas tajemný varoval,
před lidma nabádal.

Chtějí všechno rychle hned,
nedívaj se jak jde svět.

Co dříve trvalo dvěsta třista let,
aby pokrok byl.
Dnes stačí pár hodin a dnešek už byl.

Spotřeba naše hrozně letí,
Nikdo už ji nezastaví.

Lidi mějme sakra rozum,
nebo nás jednou spolkne konzum.

To je konec mojí zprávy,
stejně se nezlepšímě vím to taky.
Autor Hantec, 24.11.2008
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí