Dvojí identita

Dvojí identita

Anotace: noční přemýšlení

jak dvojí minulost
sám sobě býti host
já je dvojí a
mezi nimi most

cosi co tady měří
jedno dobré
druhé zlé
třetí co tady kreslí
a další mdlé

čím více touží
tím více živí
čím méně souží
tím méně krouží

cesta je cíl
a cíle není

kdo ví jak zničit cíl
kdo rozhodne, co dobré
čí je to díl?
Autor Dao de, 24.11.2008
Přečteno 347x
Tipy 17
Poslední tipující: Lady L, 6thSun, labuť, jedam, Holis, zzlatý, Weylin, Selča, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To máš dobré že já máš jen dvě, někdo je na tom podstatně hůře,
ale kde je pravda?
Kdopak ví ten tim v praví čas odpoví

17.04.2009 19:49:00 | Lady L

zaujímavé ... vzdej se vší naděje ...

25.11.2008 00:14:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí