Luční pohádka

Luční pohádka

Anotace: ...

Černá kopretino, viju z tebe věnce,
synovi se zastesklo touhou po milence.
Stroužky odnášejí můj vzkaz květinový,
snad ti pověděly, co slova nepoví.
Milé víly vod řek, moří, oceánů,
Mařenku mu dejte, ta se líbí Pánu.
Jenom ta utiší jeho srdce rány,
sňatkem usmíříme znesvářené strany.
Vylovila věnec, odpovídá: ANO,
otevři se plně, ty siónská bráno.
Autor Inge, 25.11.2008
Přečteno 310x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Holis, Myrja, NikitaNikaT., Psavec, labuť, 6thSun, denebrin, enigman, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, mi se to líbí...

25.11.2008 12:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí