Moje vlast

Moje vlast

Anotace: ta její odvrácená tvář

Do krve dral jsi moji kůži
státe můj, má zemská tíže
chvíli dál a chvíli blíže
jediný stál jsem mezi muži
a čekal osud svůj

Lámal jsi kosti moje
a já přesto stál
s hlavou vztyčenou se bál
o duševní zdraví svoje
a přesto jsem se pral

Odejdi a sbal zlé verše svoje
křičel na mě lid
já nechtěl odejít
perla v kupce hnoje
tak báseň umírá
Autor Michel Mara, 25.11.2008
Přečteno 305x
Tipy 3
Poslední tipující: Holis, Mbonita, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí