Fantasie

Fantasie

Anotace: naděje prší do okapů... a stéka...

fantasii meze se nekladou
zašeptá s nadějí pouliční dáma
podpatky klapou bytem z rána
deštivé nebe zmuchláš pod hlavou
a srdce, tím se šíří rána
neboj se, dětské sny se nekradou

fantazii meze se nekladou
a když, tak jenom nenápadně
měsíc je strnulý lihem na dně
a duše, ty nás nenajdou
ozvěny šíří se světem splavně
naději do sklenek můry nakladou

fantazie
ta tichá dáma v černém flóru
u domovních dveří teď žvýká gladiolu
prsty mrazem ztuhlé kliku nenajdou
Autor Lisa.Ginmi, 25.11.2008
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Bůchví..., hanele m., enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí