jen tak..

jen tak..

Anotace: ..

Normandie
Na pláži těla vyvalený
co že se nesluní?
za mnou to zaduní
mordie vždyť je to
Normandie....

Předseda představenstva

Předseda představenstva
prohání v kanclech ženstva
ty ženy v kamaších
řvou on tady haraší
příště to napráší
na dozorčí radě
nebo mu přiloží
sevřenou pěst k bradě

Dotaz pro JF
Já ti píšu z Ostravy
a táži se krátce
jak dokázals psát reportáže
když byl jsi na oprátce?

Dovča
Vzal jsem svojí Marunu
do epicentra tajfunu
to vám byla mela
frnk i s kufrem odletěla
zmizely mi vrásky s čela.
Autor zenge, 25.11.2008
Přečteno 225x
Tipy 4
Poslední tipující: atty, Holis, Tacca, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná

28.11.2008 20:03:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí