Podzim

Podzim

Anotace: ..ošklivé období..

Vítr fouká hodně,
odnáší velké i drobné.
Ze stromů už padá listí,
a pod nohami pěkně šustí.

Pak je všude ticho,
venku není nikdo.
Každý zůstává doma,
aby ho z toho nebolela hlava.

Nevlídno je v této době,
často si říkám,
že je tu jak v hrobě.
Autor Marselus, 25.11.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí