Co zmizelo...

Co zmizelo...

Anotace: **

Jsem teď tady sama samotná
a přemýšlím, co mě k tomu vedlo,
že slovíčkem mě kolem prstu omotá,
co díky skalpelu ze mě něco zmizelo?

Chtěla jsem být krásná
a v duši mít jen klid,
že prsty nerozdrásám,
z čeho infekci bych mohla vytvořit.

A tak jsem ze sebe dala pryč to,
co mojí součástí roky bylo.
Jen trochu háček, teď to dost bolí,
nic, co by ibalgin nemohl vyřešit.
Autor Inies, 25.11.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krapet bych to předělal.
Čet jsem už od tebe lepší. Asi se nalézáš na mrtvém bodě.

22.12.2008 20:58:00 | jehlaspichlas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí