Koloběh lásky

Koloběh lásky

Anotace: o pomíjivém citu

Pojď se podívat jak sedlák louku seče,
jak srnka panu myslivci jen tak neuteče...
Přičichni si k vodě jak železitě voní,
pohlédni na tu dívku jak velké slzy roní...

A pro koho? Pro lásku,
Jeho jméno skládá z oblásků...
Zažila lásku a po ní bude sténat,
zažila něhu a teď ji bude hledat...

Pojď se podívat, jak milenci se líbají...
Koukni jak dívá se ona, jak dívá se on na ni...
Poslouchej, jak srdce svou píseň si hraje..
Dívej..jak dívka rozkoší opět taje...

A Proč? Našla novou lásku....
Znovu jméno skládá z oblázků..
Je zase šťastná a život jde dál...
Tak jako teď..tak i tenkrát vítr vál..
Autor Irena J., 25.11.2008
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: PetTulak, d---, Mbonita, labuť, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako ze života, v den kdy pocítil jsem lásku, slyšel jsem zpěv ve snu "... ten vítr co začal právě vát ..."

21.12.2008 02:51:00 | d---

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí