nevim

nevim

Anotace: ..

opíjim se rumem a skotskou
brečim
z důvodu, že prostě chci
a moje city se na to cejtěj
hledám pravdu
a sama sebe v alkoholu
filozofická otázka co neni filozofickou
proč
zjišťuju,že to dělám
protože můžu

a všechno je reálný
jenom já ne
jsem akorát k tomu
abych mohla dojít pro něco
když někdo nemůže
a abych pohoršovala sama sebe
a tahle poezie je sračka
já jsem sračka
celej můj život je sračka
a mí přátelé nejsou sračka
protože žádný nejsou
ale mám bukowskiho sbírku
a ještě dva panáky skotský

takže díky za slova
a hlasitý myšlenky
ale táhněte
.
.
vaše nejdražší
(layla)
Autor Layla., 25.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, *whatsoever*, enigman, Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebudu komentovat komentar pode mnou.
skoda, ze .. ale nic.

a ta basen?
didoprdele, ty moje kocko.
*

25.11.2008 21:06:00 | Me and you and all the others

...odhoď zbytky nepotřebných keců do okolních sraček,pohledej ve svých,jistě tam najdeš nějaký háček,na něj pověs perličku,kterou máš ve svém srdíčku,zapij to rumem,zapracuj umem a cesta se zjeví přímo před očima,ale konec bude ještě daleko

25.11.2008 19:00:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí