Přísaha Adélce

Přísaha Adélce

Anotace: napsána k příležitosti křtin mojí malé neteřinky (23.11.2008)

Má malá princezničko
teď když v náručí tě mám
mohu ti špitnout na ouško
co ti tiše přísahám.

Jsi můj poklad co září
tím nejkrásnějším úsměvem
tvým druhým jménem Máří
a vodou tě trochu polejem.

Adélko moje, dám ti pusinku
a tiše i sobě připouštím
že teď ani na chvilinku
já tě z očí nespouštím.

Jsem tvoje kmotřička
tak pousměj se maličko
ať může ti dát tetička
pusu na líčko.

Přísahám, že budu tě chránit
před všemi nástrahami světa
přísahám, že budu tě ráda mít
po dlouhá naše léta.

Dokud budu žít
neztratíš člověka, co miluje tě
tak neboj se blíž jít
a přitulit se k tetě.

Ten tichý příslib
v srdíčku si uchovej
a ještě chvíli
do očí se mi zadívej.

Uvidíš v nich lásku
co dána je jen tobě
a uzavřeme sázku
že skončí to až v hrobě
- a jistě ani to ne!

Protože jsem tvoje kmotřička
tak pousměj se maličko
ať může ti dát tetička
pusinku na líčko.
Autor mauvais-ange, 25.11.2008
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí