Bouřka

Bouřka

Anotace: Pro tuhle básničku mi byla inspirací jedna opravdu silná bouřka..

Blesky protínají za tmy nebe
vypadá to jako ve dne
ohlušující hromy
nad zdejšími domy

Takhle nějak si představuji konec světa
nademnou tvá nedokončená věta
a divoký vítr ji nese dál,
kde je ten,co se smál?

Může to dnes konec být
přestat dále takto žít
a přeci ještě není
osud cesty mění

Okno se pod tíhou chvěje,
kdo chápe,co se děje
propast už je blízko
my visíme nízko

Vše se změnilo v prach
malé děti mají strach
a já cítím jejich dech
nemohou jít po svých snech

Tato bouře vše vezme s sebou
hromy obavy pryč vedou
ať děti mohou klidně spát
...to jim chci nocí hrát
Autor Giginka, 25.11.2008
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: J.U. Ray, NikitaNikaT., Niccolo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je strach potřeba... víš, ale ne ten děsivý. Bouře všechno zlé odnese, pak přinde rozjasnění. Dobrý a myšlenkový obsah, skvělý myšlenka. ST!

28.11.2008 20:34:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí