Zahradní dívka

Zahradní dívka

Anotace: Tato tvorba je expermentální. Sám autor ji nazval "toulenová tvorba". :o)

*****************************

Akáty kvetou, když zapadá luna.
Násilně opylované noční rosou,
když plížíš se kolem jako kuna,
když brouzdáš mechem,
svou nohou bosou.

Dokonalá podívaná,
když plaveš v zahradním jezírku.
Dokonalá podívaná !
Když umýváš si mezírku.

Pak sušíš své svůdné tělo,
před zraky chtivých zvědavců,
co hledí přes plot skulinou,
s výrazem polních hlodavců.

Jen mi lásko řekni,
proč stojíš na cizí zahradě ?
Autor JR, 25.11.2008
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: Mannon, B.a.r.b.a.r, Holis, amores peros, Psavec, Mbonita, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč opět změna rytmu rýmů?

26.11.2008 22:37:00 | 0-0

...a jestli je to s toluenu,dej mi čichnou a pořádně

25.11.2008 23:14:00 | WAYWARD

...paráda,jako film,který mi proklusal před očima

25.11.2008 23:13:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí