Zpověď padlého anděla

Zpověď padlého anděla

Anotace: jsou věci, co se nedělaj

Chtěla jsem na věky tvé jméno chválit,
jsem ovšem temnota, je čas se vzdálit.
Chtěla jsem toho moc, teď nechci nic,
s výdechem nadějí mých černých plic.
Únava, zklamání, zas na mě padá,
nicotu nevnímám, bolí má zrada.
Útěk mě provází v životě stále,
zůstává otázkou, co bude dále?
Autor Inge, 26.11.2008
Přečteno 315x
Tipy 25
Poslední tipující: fuu, jedam, Bíša, denebrin, Holis, vodnař, Psavec, NikitaNikaT., enigman, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas s NikitaNikou.

26.11.2008 09:58:00 | Psavec

Dobrá otázka na kterou nejspíš odpoví jenom čas...

26.11.2008 09:53:00 | NikitaNikaT.

nastoupí lékař...čas
vyléčí tvé splíny...zas

26.11.2008 07:51:00 | Mbonita

...nic,i nic má svou krásu

26.11.2008 02:08:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí