Když spánek nepříchází

Když spánek nepříchází

Anotace: (Další tvorba staršího data)

Když spánek ke mně nepřichází blíž
a když ty tak daleko odemě spíš
když mesíc vysoko na nebi už je
můra kolem lampy poletuje
když stíny blednou
ptáci na větve sednou
právě probouzí se a zpívají
nový den tak vítají
když v prvních oknech rozzaří se světla
aby ze svých pánů únavu smetla
když slunce objeví se na obzoru
město začíná se mít na pozoru
spáče paprsky probouzí
ospalé do práce pobízí
já však stále očekavám spaní
už dávno nejsem ptáče ranní
stále očekavám spánek i tebe
při tom však myslím na sebe...
Autor Emory, 26.11.2008
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí