O rozdílnosti krásy

O rozdílnosti krásy

Anotace: :)

Všechno má svou krásu
pro užitek i okrasu
pro své cíle, naplnění
pro svůj pocit ukojení.

Co se krásné druhým zdá
pro mě nic neznamená
co znamená zase pro mě
není nic zase pro ně.

Nechám to plout
hlavně nezblbnout
z toho co kritici cpou mi
začínám už asi blouznit.

Krásné je co krásné mi připadá
ať je to píseň, obraz nebo nálada
nehaním věci, které nezbožňuji
nechci nic soudit, nekritizuji.
Autor Ďábel sám, 26.11.2008
Přečteno 266x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Holis, Myrja, isisleo, Marceluzs, Tacca, Churry, Isobel, 6thSun, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básnická pro mě není, ale líbí se mi moc ta myšlenka!
Kdyby takhle myslel každý, svět by asi vypadla úplně jinak...

26.11.2008 12:10:00 | Isobel

Dal jsem Ti tip, takže jsem Tvou báseň vlastně posuzoval, omlouvám se tedy :-)

26.11.2008 11:11:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí