Hodina dějepisu....

Hodina dějepisu....

Anotace: psala jsem to o hodině dějepisu.... když jsem zrovna neměla co dělat

Profesorka do třídy vkročí
nikdo se jí nechce dívat do očí .
Čeká až si sedneme ,
my se potom lekneme ,
slyšet ta známá slova :
„Třído kdo chce být zkoušen ,
zas a znova!“
Nakonec když nikdo nechce ,
na datum se podívá lehce .
Datum sečte ,vlasy pohodí ,
a zjistí, že se jí číslo nehodí .
Pak si vybere chytrého žáčka ,
který připomíná ustrašeného ptáčka .
Dostane třeba i jedničku ,
pak má z radost na líčku .
Zapisujeme si poznámky z tabule ,
ty nám však nelezou do kebule .
Letopočty a propočty se nám pletou ,
a ty myšlenky v mozku z toho tepou .
Konečně zvoní , ta krásná slast ,
ale za dva dny přijde dějepis zas !
Autor veverka.danca.007, 26.11.2008
Přečteno 536x
Tipy 3
Poslední tipující: Martin Němeček, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hezky rýmované...

02.12.2008 17:31:00 | Martin Němeček

Tak jem se díky Tobě na chvilku někam vrátil:o)))

30.11.2008 19:53:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí