Setřást roky...

Setřást roky...

Anotace: Trochu přehnaná, ale přesto pravdivá :) (napsána 23.11.2008)

Půjdu si asi zaběhat
dneska tři kolečka kolem bloku
i když neumím dýchat
a trochu mě píchá v boku.

Pár sedů lehů udělám
aby se žaludek nenudil
ne, to byl pouhý klam
že se mi trochu obrátil.

Prášky možná také zkusím
pár kliků k tomu jen
však to se přeci musí
i když dostává mě to do kolen.

A skoky přes švihadlo
pokusím se setřást rok navíc
když sekne se mi o chodidlo
zjistím, že na zemi není zajíc.

To se občas stává
když holka tuší
že má něco s duší.

Nebo když
přes radu staršího
zamiluje se
do kluka mladšího.
Autor mauvais-ange, 26.11.2008
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí