Běh o život

Běh o život

Anotace: Utéct lze jen tehdy, pokud nás nehoní čas a nebo smrt. Uhánět znamená jen nesmyslně oddalovat nevyvratitelné... Budu oc ráda za komentáře ;-)

Uhání jako zblázněná, loukami a poli bez rozmyslu.
Tělem i duší zklamná a v rukách květy Dobromyslu.

Uhání žitím zklamaná, lžemi a hanou se dusí.
Poslední naděje zlámaná, jen zemřít že už musí.

Uhání s větrem v zádech a na nohou těžké okovy.
Zbyl jen poslední nádech a v stínech mizí budovy.

Uhání s mokrou tváří, srdce bláznivě ji bije.
Hvězdy nad hlavou jí září a noc ze strachu jí pije.

Uhání bodláčím jen bosa a víčka těžknou horečkou.
V svitu luny zaleskla se kosa, smetla naději tu droboučkou.
Autor Danstei, 26.11.2008
Přečteno 347x
Tipy 3
Poslední tipující: Mecki, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí