Zamknuté dveře

Zamknuté dveře

Anotace: Dveře, které asi nikdo nikdy neotevře...ťuky ťuk

Zámek klapl, otočil jsem klíčem
a hodil ho kamsi do kouta
svým štěstím, svým osudem sklíčen
svou smůlou, zcela odpoután
---
--
-
Dveře skáčou, někdo klepe
jenže, co když jen někdo se splet?
s klíčem v prachu je mi lépe
mám tak dál svůj malý svět
...
..
.
Chtělas dveře, kam se vrátit
až svůj boj vyhraješ zdárně
ten klíč v prachu se musel ztratit
a já nalézám ho marně
===
==
=
Pokud opravdu bys vejít chtěla
najdeš způsob k odemknutí
i když sis dost vytrpěla
najdeš mě pod kupou suti
Autor Hmota, 26.11.2008
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí