Deštivý den

Deštivý den

Anotace: ;-) :-D Zase :-D

DEŠTIVÝ DEN

Prší
Chodím po ulicích, není ani živáčka
Potkáš tu zas nějakého nováčka.

Prší
Kapky stékají a jedna se se druhou pojí
Copak asi dělají s tou kráskou jen mojí?

Prší
Jedu autem a jsem moc rád
Déšť si pleská do autostrád
a prší.

Prší
Jako lidé kapky netečné jsou
Lidé jako bezduší po ulicích jdou.

Prší
V restauraci se zastavím
Jako autobus já nestavím
Až potkám tu krásku, co vlasy má tak krásné
To tak není, že i deštěm oheň lásky hasne.

Chtěl bych Ti na zamlžená okna Tvé jméno psát
Sto známých čísel volat a jako vysavač Tě sát
Však jen jedno číslo na Tebe je správné.

A prší.
Autor Zasněný básník, 26.11.2008
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Leonkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

***Mocky nádherný***
***Ostatně....jako vše co píšeš***
:o*

28.11.2008 21:13:00 | Leonkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí