Noci s tebou

Noci s tebou

Anotace: věnováno Markétce

Šípková Růženko s pobledlými víčky,
Sněhurko ze všech nejkrásnější,
svůdná nejen při svitu svíčky,
hvězdičko na nebi nejjasnější,

když oči smyslně mhouříš,
představím si tě v rouchu Evině,
jak divoká šelma po mně skočíš
a přitom tváříš se tak nevinně,

pak plujeme na vlnách noci,
naše těla v jedno splývají
a v zajetí lásky něžné moci,
srdce milostnou píseň zpívají.
Autor Kubino 2, 26.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 9
Poslední tipující: Tempaire, spare, Holis, hanele m., Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň, upřímná a něžná, jistě se bude mocka líbit.

26.11.2008 21:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí