Klauny prý má každý rád

Klauny prý má každý rád

Anotace: už jsem dlouho nenavštívil cirkus.

klauny prý má každý rád
každý se chce si nimi smát
čeká co klaun napáchá
pak se směje cha cha cha

on si vezme si klaunský nos
běhá po manéži bos
publikum se válí smíchy
ředitel je plný pýchy

veselý se býti zdá
ale v srdci bolest má
drží ji v sobě nepustí ven
neboť byl by vyhozen
Autor někdojiný, 26.11.2008
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každej se musí někdy nějak přetvařovat...

08.12.2008 17:00:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí