Stáří

Stáří

Anotace: Všichni budeme takový...Choveme se mládi co to jen jde...

Bojím se, že zestárnu,
budu každému na obtíž.
Nebudu chtít vidět pravdu,
že jsem stařec a nic víc.

Ruce klepajíce se stále víc -
lituji se, bojím, vzít a upustit.
Střepy štěstí jsou navždy ztraceny.
Co jsem nestihl, už nestihnu…
Ani pes neštěkne až zahynu !

Jsem starý, vetchý stařeček.
Na život vrhám špatný stín.
Pro někoho kmet a jinak blbeček,
každému pro smích. Já to vím !

Kde jsou ty časy kdy já stále vesel,
úsměv na rtech byla rutina.
Dnes jako starý osel,
zoufám a brečím si do klína…..

Piettro
Autor piettro, 27.11.2008
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí