Bolest

Bolest

Anotace: tak to je opravdové

Bolest je příliš velká,
tvá láska je nedostatečná,
láska dáváv křídla,
ale láska není dostatečná.
Kvůli lásce člověk trpí,
na lásce člověk lpí,
však láska je zbytečností,
však bohužel je nezbytností.
Kvůli ní já zlomil si nohu,
ale neděkuji Bohu.
Za vše může Gaia,
Ta jediná z bohů,
a já vím že jen já
vyspraviti to mohu.
Trest je hodně bolestivý,
ale já ho přijmu,
neb trest je zasloužilý,
a já ho neodejmu.
Autor Niccolo, 27.11.2008
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi myšlenka, možno volný verš by temu slušel víc, mám lehce dojem nucených rýmů.

27.11.2008 09:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí