Jednou jisto-jistě shořím v tvých očích....

Jednou jisto-jistě shořím v tvých očích....

Anotace: Nejspíš vám tohle bude připadat jako hovadina...nebo jakoby to psala 12 holka, ale je mi to jedno, protože tohle teĎ cítím a za pravdu by se člověk snad neměl stydět...a nebo mě nebudete vůbec číst..na to už jsem si taky zvykla

Zavírám oči,
a vidím tě....
Jak se šklebíš,
a jak zase budeš dělat, že ti na mě nezáleží....

Po tváři stékaj mi slzy,
snažím se je setřít....
Ale, vím už teď...
že je to marný...

Chtěl jsi mě dostat do rohu,
ale i když se ti to povedlo...
Nikdy ti to nepřiznám,
ne, tohle není můj styl....

Hlavu schovávám do dlaní,
a vztekem se třesu....
Jak jen můžu....
někoho tolik milovat a přitom ho tolik nenávidět?

Je tohle vůbec možný?
Asi jo...
A proč vlastně, ne?
Celej svět je vzhůru nohama....

Nebo mi alespoň tak připadá,
protože, tohle nejsem já.......
Víš...jak jen ti mám říct,
co pro mě znamenáš....když...

Se zase chováš jako Idiot?
Usmíváš se a přitom mě propaluješ očima...
Mám pocit, že shořím,
ach, že shořím v tvých očích...
Autor whiolet, 27.11.2008
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Bíša, *whatsoever*, Lota, enigman, grohy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taková hovadina to není, myslím že je to docela dobře napsané, pár věcí by šlo líp ale mě se to líbilo

27.11.2008 17:50:00 | grohy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí