Desivé ticho

Desivé ticho

Anotace: Príde ku mne anjel a vraví: Vstaň a povedz prepáč A ja si hovorím: Dopekla, neplač!!!

Ticho po búrke
ja sedím v kabínke
zmarené nádeje zúfalý plač
falošné ilúzie
že ťa má niekto rád

Desivá hudba ticha
počujem tikot svojho srdca
ktoré sa pobilo
a potom na črepy rozbilo

Pozerá na moje slzy
aj keď vidí, že ma to bolí
chcem byť sama
len ja a môj žiaľ
tak,prosím odíď mama

Príde ku mne anjel
a vraví:
Vstaň a povedz prepáč
A ja si hovorím:
Dopekla, neplač

Je ťažké jej pozrieť do očí
a povedať, že ma to mrzí,
no ešte ťažšie je počúvať,
akí sme všetci drzí
Ponížene prijať,
ako odmietla moju prosbu,
namiesto odpustenia
vystaví ďaľšiu hrozbu.

V mysli sa mi premietajú všetky údery a facky,
ktoré som dostala od vlastnej matky.
Viem, náš vzťah potrebuje obnovu,
no ja už nemám silu...
chcem vysadnúť na krídla anjela
a nežiť
...aspoň chvíľu

Musím zadržať plač
a pokúsiť sa znovu smiať
desivý obraz v zrkadle
ktorý naháňa strach
absolútny duševný krach

Prebehne mi mráz po chrbte,
cítim, ako mi kvapká z nosa.
Túžim zaspať
a ráno sa zobudím
...vonku bude rosa
nevinné vločky snehu
a ja si budem vychutnávať
materinskú nehu

Odpustila mi,
snažíme sa
deň čo deň
no mňa v spánku máta
stále ten istý sen.
Autor Mišiačik, 27.11.2008
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: WAYWARD, Paulín, Květka Š., Bíša, Giginka, Duše zmítaná bouří reality, Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen zírám,klaním se a aplauduji...moc dobře napsané a obsah?Nekomentuji.Paráda.

13.02.2009 21:34:00 | WAYWARD

Krásně napsaná o pocitech po hádce.
Těžká rada jak z toho ven.Snad jen klid a čas pomůže.
Bude líp.

03.02.2009 19:20:00 | Paulín

přesně tak =)jedinečná..básnička je krásná..víc než to =) dospělí nemusí mít pravdu za každou cenu,někdy by mohli ukázat i něhu =) Miško jsi šikulka =)

28.11.2008 19:10:00 | Giginka

ďakujem=)))

27.11.2008 17:39:00 | Mišiačik

chcel by som Ťa potešiť, ale hneď teraz neviem, čo mám napísať.. budem rozmýšľať.. nedaj sa zlomiť.. skús si uvedomiť, že Ty si jedinečná, Tvoje srdce je takisto jedinečné.. nie je pravdou, že si nejaká šedá myš, ako to spieva Ewa

27.11.2008 17:19:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí