supi

supi

Anotace: ..

Nesnaž se supům
roztřást bradu
svým zdravím
smutným slovem
stejně tě pohřbí
bez obřadu
tam vedle skládky
za hřbitovem
Tvá závěť eso žaludu
roznětka sváru
přečti si někdy v talmudu
jak zlá je ruka chtivá daru
ty fracci tvý jsou chamtivý
jak syni Yzraele
pošli je do prdele..
Autor zenge, 27.11.2008
Přečteno 213x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Myrja, NikitaNikaT., Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí