ach ty děti

ach ty děti

Anotace: ***

Dítěti daroval koupené lízátko.
Letělo do koše opravdu zakrátko.
Hodně mě to v duši mrzí,
protože dítě koukalo, jakoby byl on drzí.
To už pro děti není radostí,
dostávají-li hromady sladkostí.
Prý ta technika nám pokročila
a rozmazlené děti vytvořila.
To já vážil si i obyčejného rohlíku.
Naši prostě neměli na drahou techniku.
Proto radši dětem knížku koupím,
a bude-li křičet, že jí nechce, stejně neustoupím.
Autor snupicek, 27.11.2008
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: pavlis, effenddy, Douša, NikitaNikaT., PetTulak, drahý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cukrem děti ničeho nenaučíš... ani pivem mládež dnešní :-) a proto nosím jako maglion, hraček na baterky uz bude brzo milion !!!

28.11.2008 09:39:00 | Douša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí