zlámaná hůl

zlámaná hůl

Anotace: když láska zlomí...

Au to bolí
dostala jsem
ránu holí....
Padám do pekel
svých vlastních hříchů
Sama sobě obětí,
sama sobě k smíchu
Prosím,klečím
v zoufalosti ječím,
dostala jsem po hlavě,
prý jsem žila nemravně,
Do prázdna natahuji ručičky,
kolem sebe jiskřičky
Boule a modřiny,
kdo je černý petr,
kdo je nevinný?
Šrámy na duši,
sotva bolest utiší...
Mrzákem svého svědomí
srdce navždycky ochromí
Au to bolí,
když láska Tě zlomí...
Autor laura3, 27.11.2008
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Pevya, KLARISA, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrá.

15.01.2010 12:28:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí