jsi zase můj přítel...

jsi zase můj přítel...

Anotace: praní s předepírkou:-))))))))

Obleču se do mlhy
s bílou holí
slunce dohoním,
v mléčném údolí
tvé lhaní
už mě nezlomí
Obuji si z rosy střevíčky,
zamknu vzpomínky
a slzy z podvíčky
nafouknou mraky
jako balíčky....
Hážu špinavé prádlo do pračky,
je odpuštěno
Autor laura3, 27.11.2008
Přečteno 316x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, WhiteSkull, Kapka, kikis, Holis, Bíša, Myrja, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí