Angína

Angína

Anotace: ...

Angína kutá mi v krku
a můj mozek těžko chápe souvislosti.
Včera jsem viděla někoho jít kolem,
ale kdo to byl mi smysl nedává.
Zebou mě nohy, ruce, duše, běsi,
a já jen těžko bych teď vymyslela rým.
Včera jsem viděla jít kolem černé sako,
ale kdo to byl mi smysl nedává.
Z hrnečku Hrabě Šedi směje se a píská,
melodii, na kterou se má tančit tango,
včera kolem protančil Kristián,
ale vůbec mi to smysl nedává.
Angína kutá mi v krku,
a já si hlavu namáhám,
včera jsem zase měla teplotu
a asi bych neměla sledovat staré filmy.
Autor voedor, 28.11.2008
Přečteno 227x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, strašidýlko-střapatý, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí