Chci se ztratit

Chci se ztratit

Anotace: Kdo by nechtěl? Skrývat se v Bradavických chodbách, randit s Maulem, bojovat za středozem, cestovat po Zeměploše...

Chci se ztratit
a zpátky se nevrátit

Chci se ve tmavých chodbách skrývat
temnou hrozbu Pána zla podrývat
v tajmených chodbách Bradavického hradu
vymýšlet na Voldyho strašlivou zradu

V hradu se skrývat, do tajného plánku čumet
a při tom kouzla a čáry umět
a pak se s Luciusem do pokoje nejvyšší potřeby vytratit - a - a zůstat s nim, nikdy ho neztratit.

chci se v lesích Středozemě prohánět
Gandalfův kouzelný um dohánět
s elfy, trpaslíky a enty se znát
a jejích tajuplné hry s nimi hrát

A odjet do Gondoru, do mocné říše
porazit Mordor, co zlé osudy píše
ztratit se s Aragornem, a to na vždy
zůstat s ním napořád, na den každý

Chci chladným vesmírem unikat
a jako výborný Jedi chci vynikat
porazit Imperium - to si přeju
zachránit Luka, Hana, Leiu

Na Coruscantu v džungli města
čeká na mě poslední cesta
pohled žlutých očí, dotek potetované kůže-
Darth Maul se mnou ztratit se může.

Chci po Zeměploše cestovat
s mágy se bavit, a oktávem listovat
pod horami Beraní hlavy právě svítá
a puch Ankh-Morporku z dáli mě vítá

porazit démony, pokořit moře
to už čeká mě poslední hoře
Smrť na mě mává, cesta mě zmáhá
a já vím, že s ním se navždy vytratím
Autor The_blood_of_Kingu, 28.11.2008
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: dufik, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí