O zajíčkovi

O zajíčkovi

Anotace: Drsná realita...

Hledal zajíc hledal lásku v noře
našel dopis, jenž byl čerstvě stvořen
na papíře inkoustovým perem
byl napsán vzkaz včera nad večerem

Pod textem jen otisknutá tlapka
jako signum jako duše mapka
zajíc ale nechtěl číst ty řádky
sklopil uši poodstoupil zpátky

hlava se mu motá jako klubko
zaplétá se do těžkých slov s hrubkou
tuší, co je obsah toho psaní
do nory již vniká světlo ranní

S odhodláním začal louskat slova
Ahoj zajdo půjdeš nakupovat
Celer, chřest a mrkve té kup více
Přijdu večer tvoje zaječice
Autor Krikloun, 28.11.2008
Přečteno 291x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Holis, Paulín, Kubino 2, V e r u n k a, Káňátko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené!!!

28.11.2008 15:33:00 | Kubino 2

jé to je kráásné a takové roztomilé..

28.11.2008 15:31:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí